Olen Espoossa perusopetuksen aluepäällikkö. Koulutukseltani EMBA, KM. Työni rehtoreiden esihenkilönä edellyttää valmentavaa johtamisotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisua korostavaa työskentelymallia sekä erityisen hyvää verkottumis- ja verkostojen johtamiskykyä. EMBA-tutkintoni (2020) Aalto-yliopistossa vahvisti taloudellista ajatteluani, kykyäni arvioida koko Suomen tulevaisuutta ja taitoani arvioida hyvinvoinnin tekijöitä.

Olen saanut kokemusta ja vahvistanut osaamistani monissa erilaisissa luottamustehtävissä. Usein olen valikoitunut puheenjohtajaksi, ja se on mieluinen rooli minulle. Luottamustehtäviäni Espoon valtuutettuna on ollut; Yksilöasianjaoston puheenjohtaja, HUS psykiatrisen sairaanhoidon lautakunnan puheenjohtaja, Omnia kuntayhtymän nuorisojaoston puheenjohtajuus, Osallistuva Espoo ohjausryhmän jäsen, Omnia kuntayhtymän hallituksen varapuheenjohtajuus, sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen, kaupungin hallituksen jäsen, vammaisneuvoston jäsen, kaupungin hallituksen varajäsen, konsernijaoksen varajäsen, elinkeino- ja kilpailukykyjaoston varajäsen, ympäristölautakunnan KH edustus, ETEVA yhtymähallituksen jäsen. Kirkkovaltuutettu, Leppävaaran seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja. Lintuvaaran koulun sekä Lintumetsän koulun johtokuntien puheenjohtaja 2008-2017. Ja nyt olen myös Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuutettu ja hyvinvointialueen tarkastuslautakunnan puheenjohtaja.

Olen koulutukseltani erityisluokanopettaja, erityislastentarhanopettaja, lastentarhanopettaja sekä päiväkotiapulainen. Ja tehnyt näitä töitä päiväkodeissa ja kouluissa. Olen ollut myös päiväkodinjohtajana sekä virka-apulaisrehtorina. Ollessani erityisopetuksen vastuualuepäällikkönä 2010-14 johdin ja kehitin Espoossa kaupunkitasoista erityisopetusta. Vuodesta 2014 olen johtanut Keski- ja Pohjois-Espoon perusopetusta aluepäällikkönä. Alueellani on 24 koulua, ja tehtävänäni on vastata alueeni koulujen rehtoreiden ja koulunjohtajien johtamisesta ja johtamistyön kehittämisestä. Vastaan perusopetuksen alueellisesta verkostojohtamisesta sekä koulujen talouden ja toiminnan seurannasta. Toimin alueeni lasten ja nuorten hyvinvointityöryhmän puheenjohtajana ja kuulun sekä perusopetuksen että hyvinvointityöryhmän johtoryhmään. Olen kouluttautunut myös työnohjaajaksi ja toiminut työnohjaajana oman työni ohessa Uudellamaalla. 

Olen naimisissa Tapanin kanssa. Kotimme on Espoon Lintuvaarassa. Meillä on 6 lasta, joista 2 asuu  vielä kotona. Kotoa muuttaneista 3 asuu Espoossa ja yksi tyttäremme on kotiutunut Vihtiin perheineen.              Kesällä 2022 meidät ylennettiin isovanhemmiksi tyttäreni sanoin; "erinomaisen vanhemmuuden johdosta" ja mummina olo on suuri rikkaus ja valtava rakkaus! Ikääntyneet vanhempamme Rovaniemellä ovat meille erittäin rakkaita! Meille erityisesti luonto ja eläimet ovat tärkeitä. Perhettämme täydentää 3 koiraa, monirotukissa sekä syyrianhamsteri. Alhaalla kuvia Popista, Patesta, Pojusta ja Kurrista. Mökillä kuvassa mukana tyttäremme Sofian Rolle.

Olen kotoisin Rovaniemeltä, tai niin kuin meillä päin sanottiin "olen pois Rovaniemeltä!" Samoin kuin aviomieheni, jonka kanssa yhdessä sieltä lähdimme. 
Kuvagalleria