Tule mukaan! 

Yhdessä olemme enemmän!

Yhteisten asioiden eteen kaikki tuki on arvokasta ja tarpeen! 

Yhdessä onnistumme, joten tule rohkeasti mukaan ja ota mukaan ystäväsikin! 

Laita minulle yhteistietosi niin olen yhteydessä ja mennään vaikka kahville pohtimaan miten edistämme kampanjaa "Arkirealismia Arkadianmäelle, Kaisasta kansanedustaja".


Yhä useampi suomalainen kokee, ettei edustuksellinen järjestelmä nykymuodossaan kuuntele heidän näkemyksiään eikä ota heidän huolenaiheitaan riittävällä tavalla huomioon päätöksenteossa ja sen valmistelussa. Haluan toimia ja toimin toisin. Tapani toimia on aina ollut osallistava ja keskusteluun rohkaiseva. Lupaan olla jatkossakin helposti tavoitettavissa ja avoin keskustelulle.  

Äänestäessäsi minua voit edistää arkijärjellä tehtävää päätöksentekoa eduskunnassa.

Yhteisellä asialla ollaan ja lupaan olla sinun kansanedustajasi. Lupaan toimia kansalaisten sujuvan ja turvallisen arjen sekä hyvinvoinnin ja onnellisen elämän mahdollisuuksien puolesta. Sen mahdollistamiseksi tarvitsen tukeasi. 

Alla olevan linkin kautta on mahdollista tukea kampanjaani ihan euroillakin! Kaikki linkin kautta annettu tuki tulee luonnollisesti https://donation.securycast.com/kokoomus-eduskuntavaalit?aid=1140 minun vaalityöhön!

Valitse Mene linkistä ja löydät mahdollisuuden olla mukana ihan euroilla! Kiitän kauniisti!

Suuri kiitos, että olit kiinnostunut ja luit tähän asti. Minulle on tärkeää, että saan palautetta ja olisin kovin kiitollinen, jos kertoisit minulle mikä juuri sinun mielestäsi on juuri sinun arkesi sujuvuuden, turvallisuuden ja elämäsi kannalta tärkeää. 


Löydät minut helposti ja tavoitat varmasti!