HOK-Elannon vaaleissa mukana numerolla 459


Olen ehdolla HOK-Elannon edustajiston vaaleissa. Uusi edustajisto valitaan huhtikuussa. Äänestysaika on 10.4 - 22.4.2024. Kuten tiedätte, HOK-Elanto on suomalainen osuuskunta, jonka tarkoituksena on palvella ja hyödyttää jäseniään. 

Olen kuuden lapsen äiti, pienen Alexin mummi ja arvostan suuresti suomalaista ruokakulttuuria ja lähituottajia. Näiden arvojen ohjaamana haluan tuoda ääneni ja kokemukseni edustajistoon. Kokemukseni perheenäitinä ja yhteisöaktiivina antaa minulle syvän ymmärryksen erilaisten perheiden ja yksin asuvien tarpeista. 

Haluan varmistaa, että HOK-Elanto palvelee kaikkia jäseniään parhaalla mahdollisella tavalla. Uskon vahvasti siihen, että osuuskunnan voima piilee jäsenten päätösvallan käytössä. Valintani edustajistoon mahdollistaisi ahkeran työskentelyni kautta sen, että jäsenten ääni kuuluu päätöksenteossa. Haluan edistää paikallista ruokakulttuuria ja tukea lähituottajia sekä pieniä yrityksiä. Lisäksi haluan varmistaa, että kauppojemme työntekijöillä on mahdollisuus tehdä itsenäisiä päätöksiä ja palvella juuri oman alueensa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.  

Alla vastaukseni vaalikoneen kysymyksiin

Edullisen hintatason tavoittelu on tärkeä osa osuuskaupan toimintaa, mutta se ei saa olla laadun ja asiakastyytyväisyyden kustannuksella. Tasapaino hintojen ja laadun välillä on avain menestykseen osuuskaupan toiminnassa. 

Laajentuminen uusille toimialoille voi tarjota lisää palveluita asiakasomistajan tarpeisiin, mutta on tärkeää muistaa, että perinteiset kivijalkakaupat ovat edelleen merkittävä osa yhteisöä ja niillä on oma arvokas roolinsa.

Tärkeintä on varmistaa, että jokainen myymälä tai palvelupiste tuottaa lisäarvoa ja vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Noutopisteitä tai kotiinkuljetuspalveluita on kehitettävä edelleen

Noutopisteet tai kotiinkuljetuspalvelut voivat tarjota vaihtoehtoisen tavan saada laajemman valikoiman tuotteita ilman tarvetta fyysisesti käydä myymälässä.

 Kotimaisuus edistää paikallista taloutta, vähentää ympäristövaikutuksia ja tukee paikallisia tuottajia. Tarjolla on oltava myös kohtuuhintaisia vaihtoehtoja kotimaisista tuotteista, jotta kaikilla on mahdollisuus tehdä kestäviä valintoja.

Jatkuvan arvioinnin ja palautteen perusteella on mahdollista kehittää ja parantaa bonusten ja etujen jakamisen periaatteita vastaamaan paremmin asiakasomistajien tarpeita ja odotuksia 

Toiminnan vastuullisuus: On tärkeää jatkaa tätä työtä ja pyrkiä löytämään uusia tapoja parantaa toimintaa. Nostan kehittämiskohteeksi esimerkiksi työntekijöiden ja yhteisön hyvinvoinnin edistämisen.

Sähköinen äänestäminen: tulee tarjota vaihtoehtoisia äänestysmenetelmiä niille jäsenille, jotka eivät voi osallistua sähköiseen äänestykseen. Tämä voi sisältää perinteisiä äänestysmenetelmiä, kuten postiäänestyksen tai äänestyksen paikan päällä. Tämä edistää osallisuutta!

Yhteenvetona; sitoudun edustamaan jäseniä parhaani mukaan ja varmistamaan, että HOK-Elanto jatkaa palvelujensa tarjoamista jäsenten parhaaksi. Toivon saavani äänenne ja luottamuksenne edustajistovaaleissa, jotta voimme yhdessä rakentaa vahvempaa ja kestävämpää osuuskuntaa.

Tunnette minut ja vinkatkaa myös ystäville; "tavallisen arjen ymmärtäjästä"!

HOK‑Elannon asiakasomistajat valitsevat neljän vuoden välein joukostaan 60‑jäsenisen edustajiston. Löydät kaikki ehdokkaat ehdokasluettelosta. Vaalikoneella voit hakea vaaleissa ehdolla olevien asiakasomistajien joukosta juuri sinulle sopivan ehdokkaan. Vain äänestämällä voit vaikuttaa siihen, ketkä valitaan edustajistoon. 

Äänestämällä osallistut myös arvontaan – voit voittaa vuoden ruoat tai ravintolalahjakortin!

Kaikkien äänensä antaneiden kesken suoritetaan arvonta, jossa kolme äänestäjää voi voittaa vuoden ruoat (à 12 000 €). Netissä äänestäneiden kesken arvotaan lisäksi 50 kpl ravintolalahjakorttia (à 100 €). Osallistuminen arvontaan tapahtuu automaattisesti. Mikäli et halua, että tietojasi käytetään HOK‑Elannon vaaliarvonnassa, voit ilmoittaa tiedot (nimi ja jäsennumero) osoitteeseen: hok-elanto.vaalit@sok.fi 22.4.2024 mennessä.

 Äänestämään pääset osoitteesta osuuskauppavaalit.fi/hok-elanto.

Ääni numerolle 459. Kiitos!

.                                                                                                                                         459